Kabel maakt…

Wegens haar oorsprong in de Zeven en Filter industrie (oprichting anno 1867) heeft Kabel zich naast haar groothandelsfunctie altijd beziggehouden met het maken van producten uit metaal.
In haar lange en mooie historie heeft Kabel de productiecapaciteit inmiddels flink uitgebreid en zich daarmee aangepast aan de vraag uit de markt.

Deze markt wordt bediend door onze afdeling Specials die zich, geheel conform haar benaming, richt op het realiseren van speciale projecten uit standaard producten.
Wij vinden het een uitdaging om voor u producten te maken die “net even anders” zijn. Het is immers juist bij dit soort werkstukken dat onze gecumuleerde ervaring het meeste toegevoegde waarde biedt.

Door onze groothandelsfunctie kunnen de materialen vaak zo van het vak op de machine worden gelegd waardoor de kwaliteit en snelheid van het gehele proces optimaal gewaarborgd is.

Bewerkingen
Kabel kan in eigen beheer de volgende bewerkingen uitvoeren: 

Daarnaast heeft Kabel diverse partnerschappen met andere metaalverwerkende bedrijven waar zij eventuele hier niet genoemde bewerkingen kan onderbrengen als een project daarom vraagt.

Oppervlaktebehandeling
Metaal heeft in veel gevallen een oppervlaktebehandeling nodig. Hierin kan de afdeling Specials u onder andere de volgende varianten aanbieden:
Vragen? Laat u bellen of neem contact op!