Kwaliteit is een mentaliteit
Kabel-Zaandam, een gespecialiseerde service groothandel op het gebied van GEPERFOREERD, GAAS en STREKMETAAL, is een moderne en solide onderneming, welke is opgericht in 1867.

Wij houden een bijzonder grote voorraad Geperforeerd, Gaas, Strekmetaal, Non-Ferro en RVS halffabrikaten en distribueren daaruit dagelijks over geheel Europa. Binnen de Benelux wordt meestal binnen 24 uur geleverd. In overig Europa binnen 48 uur indien gewenst.

Ons specialisme manifesteert zich in snelle levering, toepassingsadvies, bronkennis en jarenlange know-how op het gebied van in-eigen-huis bewerkingen van deze metaalproducten. Denk hierbij aan o.a. zetten, kanten, knippen, lassen, walsen en zeefbespannen.

Om snel en terzake kundig advies te kunnen geven hebben wij, naast onze afdelingen van Voorraad verkoop, een aantal specialismen in aparte businessunits ondergebracht: Zeven en Filters voor de Filterindustrie en Special Products voor andere soorten producten uit metaal, voor m.n. de Bouwsector. Binnen deze laatste business unit richt de afdeling Metaal voor Architectuur en Design zich specifiek op unieke zichtmetalen.

Wij werken vanuit de overtuiging dat Kwaliteit een zaak van Mentaliteit is en bezitten sinds 1996 een ISO 9001 certificering.
Het resultaat van een consequent kwaliteitsbeleid waarin onze kennis, ervaring, techniek en organisatie voortdurend getoetst wordt op de doelstelling… een tevreden klant.

Onze vestiging is ruim 8000 m² groot, gelegen aan de ring van Amsterdam en uitgerust met moderne middelen die een adequaat logistiek proces garanderen.

 

Onze voorraad 1000 soorten Geperforeerd, 300 soorten Gaas,
100 soorten Strekmetaal. Groot assortiment Non-Ferro en RVS.

Voorraadartikelen worden meestal binnen 24 uur geleverd in de Benelux.
In overig Europa binnen 48 uur indien gewenst.

Materialen meteen nodig? Uit ons afhaalcentrum kunt direct uw bestelling meenemen uit onze voorraad.

Metaal voor Architectuur en DesignSpeciale afdeling voor architecten en ontwerpers met ondermeer een eigen informatiecentrum.

 

Zeven en Filters Een specialiteit van Kabel sinds 1867. Duurzame kwaliteiten en gemaakt op uw specificatie.

 

Kabel Zaandam BV
Noorder IJ- en Zeeweg 15
1505 HG Zaandam, NL
Postbus 130
1500 EC Zaandam
T 075 68 18 200
F 075 6171 318
E info@kabelzaandam.nl
I www.kabelzaandam.nl